Skip to main content

Naše služby

Komplexný manažment sociálnych sietí

Príprava marketingovej komunikácie zahŕňa predovšetkým tvorbu obsahu – príspevky, príbehy, súťaže, vytváranie newsletterov a reklám s pravidelnou optimalizáciou. Facebook a Instagram sú u nás najsilnejšie platformy, preplnené potenciálnymi nakupujucimi. Treba to využiť!

Copywriting

Pútavý text osloví zákazníkov a motivuje ich ku konverzii. Zrozumiteľne vysvetlí benefity vašej služby či produktu, vzbudí emóciu a záujem

Viral Content

Navrhneme virálne typy postov, ktoré podnietia ku komentovaniu a zdieľaniu. Obsah prispôsobený Vašej cieľovej skupine si získa maximum interakcií.

Brand posting

Vytvoríme unikátny obsah v grafickej aj písanej podobe, vďaka ktorému bude brandová komunikácia konzistentná a originálna.

Online chat

Zabezpečenie profesionálnej online komunikácie so zákazníkmi, ktorí potrebujú získať potrebné informácie KEDYKOĽVEK.

Zo štatistík vyplýva, že najviac potenciálnych zákazníkov online je práve večer – hľadajú inšpirácie a surfujú po internete. Jednoducho majú konečne čas po práci nakupovať z pohodlia domova. Je potrebné, poskytnúť im informácie KEDYKOĽVEK!

Disponujeme profesionálnymi „chaterkami“, ktoré sa rýchlo naučia portfólio Vašich produktov, aby vedeli v online prostredí nielen ponúknuť tovar s odborným poradenstvom, presne ako predavačka v kamennom obchode, ale aj úspešne presvedčiť zákazníka k jeho kúpe.

V prípade záujmu vykonáme audit vašej komunikácie so zákazníkmi a na základe výsledkov pripravíme manuál s „best practices” pri komunikácii so zákazníkmi.

Výsledkom je profesionálna starostlivosť o zákazníka a 100% naplnenie jeho požiadaviek

Personálny prenájom

Napriek tomu, že sa za ostatné roky v zamestnaniach výrazne zlepšili pracovné a finančné podmienky, zamestnávatelia pravidelne bojujú s jedným veľkým problémom a tým je nedostatok pracovnej sily. A práve s tým Vám vie naša spoločnosť prakticky okamžite pomôcť.

K dispozícii sú vám pracovníci z Ukrajiny, ktorými naša agentúra disponuje vo veľkom množstve. Táto pracovná sila je overená, zároveň však finančne výrazne výhodnejšia. Na základe vzájomnej spolupráce vám odpadá akékoľvek riešenie agendy vrátane dochádzky.

Nami poskytnutí pracovníci sú k dispozícii krátkodobo alebo dlhodobo. U každého z nich máte možnosť lepšie ho spoznať formou vyskúšania a až následne prejdete k dohode.

Nájdeme vám vhodného pracovníka či robotníka. Ušetríte čas, energiu a peniaze spojené s výberovými konaniami. Počas roka platíte len vami stanovený potrebný počet zamestnancov.

Vybavíme všetky potrebné dokumenty, riešime potrebnú agendu, dochádzku, zabezpečíme náhradu / výmenu nevyhovujúcich pracovníkov.

Väčšina zamestnancov, ktorých Vám vieme poskytnúť, má vlastnú živnosť. Zároveň pre vás existuje možnosť zamestnať ich vo vašej firme na stálo.

Agentúra Mimka Vám dokáže na základe Vašich požiadaviek dosadiť potrebný počet zamestnancov na voľné pracovné miesta. Zároveň sa postaráme o ich riadenie a súčasne aj kontrolu kvality odvedenej práce. Zameriavame sa na efektívne riešenie náboru a to ako u jednorazových, tak aj veľkoobjemových a dlhodobých vyhľadávaní zamestnancov.

Výhody pre zamestnávateľa:
– Počas roka platíte len vami stanovený potrebný počet zamestnancov (výkyvy vo vašich potrebách vyriešime my)
– Šetríte čas a energiu potrebnú na hľadanie, výber a prijímanie nových zamestnancov. Zároveň máte pri tejto činnosti nulové náklady
– Získate väčšiu pružnosť pri zaisťovaní jednotlivých zákaziek
– Môžete si vyberať – disponujeme väčším množstvom pracovníkov, vďaka čomu môžete mať potrebnú pracovnú silu veľmi rýchlo. Môžete tak prijať viac zákaziek.
– Zabezpečíme náhradu / výmenu nevyhovujúcich pracovníkov.

V oblasti dodávania personálu a pracovnej sily sme osvedčeným partnerom a preto veríme, že aj Vy sa rozhodnete využiť naše služby vedúce k vzájomnej spokojnosti.